Occasion gevonden?

Eindelijk, u heeft uw droomauto gevonden! Alles matcht, prijs, model, kleur maar bovenal, budget. De aankoop van een auto gaat gepaard met emotie. Maar ook de wetenschap dat u een grote investering doet, speelt een grote rol. Niets is dan ook erger dan achteraf te ontdekken dat uw vermeende droomauto niet het vervoermiddel is waaraan u uw kostbare geld hebt uitgegeven.


VOORKOM ELLENDE ACHTERAF, DOE DE AANKOOPKEURING!

De aankoopkeuring wordt uitgevoerd door een gediplomeerde 1e autotechnicus met APK-erkenning.

Voordeel voor u?  U bent verzekerd van een betrouwbare occasion.

Wij controleren op:
• Ruim 150 belangrijke technische punten
• Controle storingsgeheugen van alle elektronische systemen
• Schadehistorie en aanwezige schades aan carrosserie
• Controle aan interieur en bagageruimte
• Controle onderhoudshistorie

Na deze onafhankelijke aankoopcontrole ontvangt u:
• Een uitgebreid rapport met de resultaten van de aankoopkeuring
• Een indicatie van eventuele herstelkosten
• Een voertuigrapport met eigenaarhistorie en taxatiewaarde
• Een Nationale Autopas (NAP), controle (correcte kilometerstand)

De aankoopcontrole geeft u niet alleen meer zekerheid over de kwaliteit van uw occasion, maar biedt u meer onderhandelingsruimte over de aankoopprijs, waarmee u snel honderden euro`s kunt besparen.

Kosten: 
Budgetkeuring vanaf € 89,-- Incl. BTW
Aankoopkeuring vanaf € 119,-- incl. BTW

De eerste 15 kilometer voorrijkosten vanaf de vestigingsplaats Brunssum zijn gratis, vervolgkilometers bedragen € 0,40 per kilometer, u betaald uitsluitend voor de enkele reis. Heeft u al een auto op het oog, bel snel voor een afspraak.

De verkoper dient toestemming te verlenen voor het uitvoeren van de aankoopkeuring. Eventueel kan er in overleg uitgeweken worden naar de dichtstbijzijnde doe-het-zelf garage. Gelieve dit tijdig aan te geven zodat wij voor een reservering van de inspectielocatie kunnen zorgdragen. De huurkosten van de keuringslocatie worden aan u doorbelast. Kosteloze annulering uiterlijk 24 uur voor aanvangstijd. Bij annulering korter dan 24 uur voor aanvangstijd van de keuring zijn wij genoodzaakt € 50,-- kosten in rekening te brengen. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Tevens zijn er voor aankoopkeuringen aanvullende voorwaarden van toepassing, deze ontvangt u tezamen met de opdracht tot aankoopkeuring.