STORINGSDIAGNOSE, REPARATIE EN MONTAGE VAN ACCESSOIRES. 

Storingen en defecten aan uw auto zijn niet alleen erg vervelend, maar kunnen ook hoge kosten met zich meebrengen. Ander punt van ergernis: Storingen komen altijd ongelegen. Niet alleen moet u tijd vrijmaken om uw auto naar een garage te brengen, lange wachttijden of vervangend vervoer regelen kost ook nog eens onnodige energie. In de meeste gevallen zal er niet direct tijd zijn om u te helpen en zult u uw auto moeten achterlaten. Vooral bij elektronische storingen geven meeste garagebedrijven op voorhand geen kostenindicatie. Wat betekent dit voor u? Onzekerheid omtrent duur en kosten van de diagnose en reparatie.
Autodiagnose Mobiel vindt dat dit anders kan! Hoe?. 

Lees meer over onze service.

 

OCCASION AANKOOPKEURING.

Na langdurig speuren op het Internet / autobedrijven heeft u eindelijk uw auto gevonden. Alle details voldoen aan uw wensen. Kleur, model, budget.
Alles mag op het eerste gezicht dan wel in orde zijn, wie een auto aanschaft handelt vaak vanuit emotie. Niets is vervelender dan achteraf geconfronteerd te worden met ergernissen van technische aard. Het is van groot belang uw auto voor definitieve aankoop te laten checken zodat u zeker weet dat u een goede investering hebt gedaan. Wilt u teleurstelling achteraf voorkomen, laat uw auto dan zeker door ons keuren!

Meer informatie over onze keuringen. 

 

AUTODIAGNOSE-MOBIEL VOOR DE ONDERNEMER.

Autodiagnose-mobiel biedt voor u als Zuid- en Midden Limburgse ondernemer binnen de auto- en schadebranche een flexibele en betaalbare oplossing voor uw personele en technische problemen binnen uw werkplaats. Als allround eerste autotechnicus, diagnose specialist en erkend APK-keurmeester kunt u onze dienstverlening voor onbepaalde tijd inhuren.

Wilt u uitsluitend betalen voor productieve uren?.

Kijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.