Dhr Linssen, Volvo XC70 (Horn)

Mijn ervaringen met Autodiagnose-mobiel? De dienstverlening is goed, heel goed zelfs, en vakkennis nog beter. Ik kampte met een langslepend probleem aan mijn Volvo. Tot mijn frustratie slaagde de garage er niet in het probleem te lokaliseren. Marc Lahaije daarentegen loste het euvel binnen een half uur op. Dan hoef ik toch niets meer uit te leggen?

 

Dhr Collaris, Ford Focus (Kerkrade)

Ik reed al twee weken rond met een elektronisch probleem aan mijn Ford. Nadat ik twee garages had bezocht en de klacht niet was verholpen heb ik me tot Marc Lahaye van Autodiagnose-mobiel gewend. Ik weet zelf redelijk veel van elektronica, maar auto elektronica is een vak apart. Marc Lahaije heeft zijn expertise op alle fronten bewezen. Meten, uitzoeken, vinden. Zo is het kort en krachtig gegaan. Onderdeel bestellen, vervangen, klaar. En dat voor een faire prijs.

Dhr Van Westrienen, Aankoopkeuring Range Rover (Panheel)

Ik stond op het punt een gebruikte Rover te kopen. Zekerheid vind ik belangrijk, en al helemaal bij auto’s van tegenwoordig die zijn volgestouwd met elektronica. Dan heb je het toch over dingen die je als leek niet ziet. De deskundigheid van Marc Lahaije heeft zijn vruchten afgeworpen. Niet alleen gaat Marc serieus en gedegen te werk, hij kijkt nuchter naar dat wat ik met emotie wil aanschaffen. De zekerheid waar ik om verlegen zat heb ik met de occasion aankoopkeuring gekregen. Inmiddels rijd ik met veel plezier in de auto die ik op het oog had.

Autotaalglas Maastricht

Marc Lahaije van Autodiagnose-mobiel is vakbekwaam, werkt accuraat en geeft díe service die we bij Autotaalglas ook gewend zijn te geven. Weekend of niet, Marc Lahaye komt gewoon. Zijn kennis is breed en geen probleem is hem te groot. Bellen en geholpen worden, ik blijf het uniek vinden.

Autobedrijf Ruud Tiems Geleen

Marc Lahaije stelt diagnoses waar je wat mee kunt. Er wordt wel eens gezegd ‘ik denk dat ik weet wat het probleem is’,  met de nadruk op ‘denk’, maar dat is bij Marc Lahaije nooit het geval. Marc diagnosticeert met 95% zekerheid. Voor mij als ondernemer is dat niet alleen enorm belangrijk, ik kan er ook nog eens op bouwen.

   

 

Terug naar Over ons