VCDS / VAG-COM DIAGNOSE SPECIALIST 

 

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn beschikt Autodiagnose-mobiel over VCDS, beter bekend als VAG.com. VCDS is een diagnose systeem speciaal ontwikkeld voor merken die gebruik maken van V.A.G techniek, hieronder vallen onder andere Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Door gebruik te maken van VCDS zijn wij niet alleen beter in staat om diagnose te stellen bij V.A.G merken, maar kunnen wij tevens aanpassingen aan de auto uitvoeren en nieuwe regelapparaten aanpassen aan de configuratie van de auto, z.g. coderen.

     
 

  VCDS PROFESSIONAL

 

 

 SEAT

 VOLKSWAGEN

 SKODA

   
 

 AUDI

 

De voordelen voor u op een rijtje:

 

Snellere en diepgaande diagnose tot op dealerniveau.

VCDS is uitsluitend ontwikkeld voor merken die gebruik maken van VW techniek, hierdoor kunnen wij tot op dealerniveau diagnose stellen.

 

Aanpassingen en coderingen.

Door gebruik te maken van VCDS kunnen wij aanpassingen aan uw voertuig uitvoeren, functies in of uitschakelen en nieuwe of gebruikte* regelapparaten aan de configuratie van uw auto aanpassen.

 

Gebruik originele Ross-tech interface.

Via internet zijn goedkope Chinese interfaces verkrijgbaar, door het gebruik van deze interface loopt u het risico dat de elektronica van uw auto beschadigd raakt. Door gebruik te maken van een originele Ross-tech interface kunnen wij op een veilige manier met de diverse systemen van uw auto communiceren.

 

Gebruik van V.A.G werkplaats documentatie.

Autodiagnose-mobiel beschikt over de mogelijkheid om gebruik te maken van originele werkplaats documentatie, hierdoor kunnen wij efficiënter diagnose stellen.

 

Ruim 10 V.A.G ervaring.

Merkspecifieke diagnose apparatuur en fabrieksdocumentatie maakt je nog geen V.A.G specialist. Met ruim 27 jaar ervaring binnen de automotive branche waarvan 10 jaar binnen de V.A.G dealerorganisatie, beschikt Autodiagnose-mobiel niet alleen over een brede technische kennis, maar weten we ook de werkplaatsdocumentatie en diagnose apparatuur op de juiste wijze te gebruiken om storingen efficiënt op te sporen en te verhelpen.

*In sommige gevallen is het niet mogelijk om gebruikte regelapparaten te monteren, informeer naar de mogelijkheden.