Gespecialiseerd in storingsdiagnose en reparatie van alle elektronische systemen.


Moderne auto’s worden steeds complexer. Specialistische kennis is dan ook onontbeerlijk.
Autodiagnose-mobiel heeft zich gespecialiseerd in storingsdiagnose en reparaties van elektronische en mechanische systemen. Tevens verzorgen wij voor u de montage van accessoires, ook indien u deze elders heeft gekocht.

Ervaar het gemak van storingsdiagnose of reparatie aan huis of op uw werk.

Autodiagnose-mobiel heeft alle faciliteiten om storingsdiagnose en reparatie op locatie uit te voeren. Doordat u uw auto niet meer hoeft te missen bespaart u bovendien op de kosten van een huurauto. Ons concept is gericht op maximaal gemak voor de klant. U geeft aan waar en wanneer u uw auto beschikbaar stelt voor diagnose of reparatie, wij ontzorgen!  (eventueel ook tijdens avonduren) 

Een basisdiagnose vanaf € 33,50*

Afhankelijk van uw woonplaats heeft u al een basisdiagnose voor € 33,50*. De basisdiagnose omvat een totale systeemcontrole van alle systemen. Aan de hand van de uitkomst van de basisdiagnose kunnen wij nauwkeurig bepalen welke vervolgstappen noodzakelijk zijn om de storing te verhelpen. Hiervan ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Kleine reparaties? Geen extra kosten!

In sommige gevallen constateren wij zogenaamde “sporadische storingen”. Dit soort storingen zijn slechts eenmalig voorgekomen, maar wel opgeslagen door het diagnosesysteem van de auto, en kunnen worden herkend aan een brandend storingslampje. Ook tanken van verminderde kwaliteit brandstof of een kortstondige spanningsval kunnen dit soort storingen veroorzaken. Voor het controleren en wissen van storingsmeldingen brengen wij geen extra kosten in rekening. Indien blijkt dat een defecte zekering de oorzaak is van de storing, vervangen wij ook zonder extra kosten. 

Binnen 4 uur diagnose*

Door gebruik te maken van de juiste apparatuur en meetmethoden kunnen wij de storing aan uw auto binnen 4 uur lokaliseren. Daarbij werken wij op basis van ‘no cure, no pay’. Wanneer wij de storingsoorzaak niet kunnen achterhalen, wordt u slechts de basisdiagnose in rekening gebracht. 

Levenslange garantie

Bedrading of stekkerverbindingen welke niet degelijk hersteld zijn kunnen binnen afzienbare tijd weer nieuwe storingen veroorzaken of zelfs tot brand leiden. Om dit te voorkomen maken wij uitsluitend gebruik van duurzame herstelmethoden. U krijgt bij ons dan ook levenslange garantie op reparaties van bedrading en stekkerverbindingen. Op onderdelen ontvangt u de wettelijke voorgeschreven garantie van 1 jaar.
Heeft u problemen met uw auto, neem dan direct contact op met Autodiagnose-mobiel. U krijgt bij Autodiagnose-mobiel altijd de technisch specialist aan de telefoon. Dat is wel zo makkelijk, want u krijgt meteen helderheid.

 

* Regioafhankelijk, tot 15 km v.a. Brunssum, meer km € 0,40 p/km
Onze mobiele dienstverlening is uitsluitend mogelijk indien de veiligheid niet in het geding komt en dit door de plaatselijke autoriteiten is toegestaan. Indien onze dienstverlening plaatsvindt op betaalde parkeerplaatsen worden deze kosten door belast. Binnen 4 uur diagnose is gebaseerd op één enkele storing waarvan de oorzaak elektronisch is, storingen a.g.v mechanische problemen, vervuiling en/of software zijn hiervan uitgesloten. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.